vipper

 Volume lash nyt sæt  650,-/ Opfyldning 550,-

Hybrid lash nyt sæt 600,-/ Opfyldning 500,-

Single lash nyt sæt 500,-/ Opfyldning 400,- 

Eyelash extentions fjernes få tilbage 100,-

Negle

Gele negle nyt sæt 450,- / Opfyldning 400,- 

Akryl negle nyt sæt 500,- / Opfyldning 400,-

Manicure 200,-

Manicure med gelpolish 350,-

Pedicure 200,- 

Pedicure med gelpolish 350,- 

Fjernelse af negle 100,-

 

bryn og vipper

 Bryn voks inkl. farve 120,-

Bryn farvet 70,-

Bryn rettet 70,-

Vipper farvet 100,-

Henna farve og inkl. retning 200,-

Lash lift inkl. farve 350,-

Brow lamination 300,- 

 

permanent makeup

Eyeliner 1500,-

Bryn 1500,-

Læber 1500,- 

Behandling 4-8 uger efter – rettelser og opfyld af farve. OBLIGATORISK 700,-

Cocochoco Brazilian Keratin behandling

Cocochoco Brazilian Keratin behandling er en innovativ hårbehandlingsproces, der ikke indeholder formaldehyd, sulfater og parabener eller andre kemikalier. Varigheden af behandlingen med ordentlig hårpleje er op til seks måneder. Den regenererer og glatter håret grundigt uden at ændre dets struktur.

Kort hår: 850,- kr. 

Mellemlangt hår: 1250,- kr. 

Langt hår: 1500,-kr

Schrammek – GreenPeel

Hvad er Schrammek GreenPeel? 
Ny hud på 5 dage opnås med den effektiv Verdenskendte og velrenommerede Urte Dybde Peeling, der fornyer huden. En enestående peeling udviklet af den tyske Dermatolog/hudlæge Dr. Christine Schrammek. Ved hjælp af naturlige ingredienser fra urter og planter – uden kemiske tilsætningsstoffer – intensiveres blodcirkulationen og hudens stofskifte. Herved øges celledelingen samt produktionen af Elastine samt kollagene fibre – og huden er således fornyet på 5 dage.
Den enestående Urtedybde Peelingen masseres ind i huden, hvorefter urternes mikropartikler skånsomt stimulerer det øverste lag af huden. Andre aktive ingredienser fra Urte Peelingen absorberes af huden, trænger dybere ned og er aktive de næste 48 timer. I dagene fra Urte Dybde Peelingen udføres til efterbehandlingen finder sted, må afrensning sat vand ikke komme i kontakt med det behandlede område, dette for at sikrer at Mikropartiklene forbliver i huden. Mikropartiklerne frigør værdifulde naturlige og aktive stoffer som for eks. vitaminer, plantehormoner, enzymer og andre gavnlige stoffer som indgår i hudens opbygning.
Efter behandlingen vil du det næste døgn føle en varme og brændende fornemmelse i det behandlede område. Du kan tillige føle dig som om du har en svag influenza, – dette er signaler fra dit immunforsvar, der på grund af behandlingen er blevet aktiveret. Dette er helt normalt og naturligt. Tre til fire dage efter vil din gamle hud begynde at skalle af. Efter 5-7 dage er det tid til en efterbehandling i klinikken, hvor de sidste rester af den gammel hud fjernes og den nyd hud plejes. Herefter vil din hud være fornyet, se friskere, klarere og yngre ud.
 
GreenPeel Classic
Inkl. efterbehandling kr. 1700,-
Ansigtsbehandling 1 time og 15 minutter
Efterbehandling 1 time og 30 minutter
Hjemmepleje produkter skal købes til denne behandling.
Effektivt for :
✅Akne og uren hud
✅Store porer
✅Skjolder/pigmentering
✅For tidligt ældet hud
✅Rynker
✅Ar
✅Slap hud
✅Cellulite
✅Strækmærker
 
GreenPeel Energy
90 minutter kr 1000,-
Er en behandling der booster en træt og stresset hud. Urtedybdepeeling er en naturlig peeling der forstærker cellernes regenerering, fugter, opstrammer og aktiverer hudens stofskifte. Behandlingen har også en rensende virkning på urenheder.
GreenPeel Energy er effektivt til:
✅At booste en træt hud
✅At stramme huden op
✅At fugte huden
✅At give huden glød og udstråling.
 
GreenPeel Fresh up
50 minutter kr 700,-
Henvender sig til dig der ønsker lidt mere “end bare en peeling” Men som også har en sensitiv hud. Denne behandling er især god til pludselige akne udbrud eller til grå og trist hud. Behandlingen vil give din hud en masse glød og sætte gang i blod cirkulationen, hvilket der vil medføre til ny ilt og næring til dine hudceller.
Det er den mildeste af de tre urte peelinger.
 

Solverwp- WordPress Theme and Plugin